September
27 september 2024

September

De tijd gaat door …. we genieten van de nazomer en de nu naderende herfst.

De moestuin heeft dit jaar niet veel opgebracht, maar de paadjes zijn netjes gelegd en liggen klaar voor een nieuwe poging in het volgende voorjaar. De konijnenhokken zijn opgeleverd en weggebracht. De opritten met grind en grote hoeveelheden groen worden bijgehouden en er zijn veel materialen voor een uitgever verstuurd.

Op 15 oktober hebben we een Wervingswandeling, want we zijn er klaar voor om externe deelnemers bij Werk & Dagbesteding te ontvangen! Meld je aan voor 8 oktober bij dagbesteding@avodah.nl.

VRZRGD is nog open tot 1 november. Daarna kan er gereserveerd worden voor groepen, bijeenkomsten en teamdagen. We zien veel mensen genieten van de heerlijke koffie met appelplaat en goed verzorgde lunches! De deelnemers zijn trots op hun werk! Kijk ook op www.vrzrgd.nl

De Raad van Commissarissen was actief aanwezig: een overleg met de Zorgondernemers/Raad van Bestuur, het team en het parkoverleg: ze hebben veel informatie op gedaan om in de komende tijd weer goed te kunnen meedenken. Ook de clientvertrouwenspersoon heeft haar gezicht weer laten zien.

De woningen zitten vol en de belangstellendenlijst ook. We richten ons de komende tijd op nieuwe deelnemers voor dagbesteding en het verzorgen van groepen in VRZRGD.

Het team begeleiders is compleet en dat betekent dat we daar ook ruimte hebben om uitstekende begeleiding te bieden en bepaalde zaken verder uit te werken. We bieden inmiddels een bijbelstudie aan, maken een vervolg op de bijeenkomsten “Leef Gezond” (voeding en bewegen) en denken na over “Rookvrije Zorg”.

Recente nieuwsberichten